Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Svensk Stål


71393 Breaking News 5/2 2015 21:57
Oversigt

Jeg har flere steder hørt tale om, at det svenske aktiemarked kan nyde godt af pengeindsprøjtningen i EU. Samtidig kan Sverige ses som en slags sikker havn for investorer og måske kan danske kroner nyde godt af at flytte en tur til sverige. I den forbindelse er jeg faldet over Svensk Stål ssab. Både deutsche bank og svenska handelsbanken taler om muligheder for stigninger i aktien, der gennem en årrække har fået mange hug. http://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/Stalindustri/SSAB/Analyser/2014/Synergier-och-valutautveckling-ger-SSAB-medvind/ . I den forbindelse kunne det være interessant at høre om der er nogle gode mennesker herinde, som kunne have en mening om aktien. Både teknisk og fundamentalt.



5/2 2015 22:42 mlama 171394



Jeg er selv inde med et frimærke ud fra samme betragtninger, selv om jeg må erkende at jeg ikke er dybt inde i brancheudsigterne. Analytikerne taler om fortsat overkapacitet i branchen, men price to sales på 0,4 og Price to book på 0,4 forekommer dog billigt for en virksomhed med en relativt sund balance.

Mht. rallyet i dag på 8% så er jeg ret sikker på at det udelukkende skete pga Handelsbankens købsanbefaling snarere end noget fundamentalt. Aktien var i et lille minus i minutterne inden og derefter var det ellers ud over stepperne resten af dagen. Efter et så kraftigt rally forårsaget af analytikere, bliver den noget mindre interessant i mine øjne, her og nu.

BE Group som også er i stålbranchen, faldt i øvrigt dag med næsten 20% pga endnu en emission.



TRÅDOVERSIGT